Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان درباره مسابقات جهانی روسیه، عنوان کرد: برای مسابقات جوانان، بچه ها را حدود ۱۰ ماه در نظر داشتیم. نظر رئیس فدراسیون بر این است که ما باید به سمت پشتوانه سازی برویم که این اتفاق در حال رخ دادن است. مسابقات اوکراین، جام تختی و اردوهایی که برای بزرگسالان داشتیم این جوانان را انتخاب کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسابقات خوب بود. آمریکا، روسیه، ترکیه، آذربایجان و گرجستان با تمام موجودیت خود آمدند و بچه های ما هم خیلی خوب کشتی گرفتند. من تمام سعی خود را کردم تا این موضوع را به آنها القا کنم که مسابقات جوانان سخت نیست و شروعی برای آینده است. ارتباط خود را از لحاظ روحی، روانی و عاطفی با آنان بیشتر کردیم چرا که آن ها آینده کشتی کشور هستند.

وی از کشتی روسیه و قیاس آن با کشتی ایران افزود: روس ها حتی تیم بزرگسالان آن ها در اوزان مختلف یک نیمه خوب و یک نیمه ضعیفی دارند. در اوزان نیمه روس ها دچار ضعف هستند. خیلی از کشتی ها را نزدیک باختند. ما در کشتی با روس ها از ۴ کشتی یکی از آن ها را بیشتر نباختیم و رقابت ها بسیار نزدیک بود. ما نمی خواهیم بچه ها را مصادره کنیم این بچه ها در باشگاه ها و شهرهایشان تمرین کردند ولی دوره ۶ ماهه خوبی را در کنار آنان سپری کردیم و آمار خوبی داشتیم. در اوزان پایین ما در این یکی دو سال گذشته با هند مشکل داشتیم ولی در این مسابقات توانستیم هندی ها را به راحتی ببریم. بچه ها از لحاظ آماری در این رقابت ها خیلی خوب بودند.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان با اشاره به روند پشتوانه سازی تصریح کرد: کشتی یک ورزش انفرادی است و در درجه اول بحث پشتوانه بسیار مهم است. اگر این جوانان را حمایت کرده و برای آینده آنها برنامه ریزی کنیم می شود آنها را به تیم بزرگسالان تزریق کرد. فقط بحث کشتی گیری نیست برای مثال یک کشتی گیر که از قزاقستان سوم شد وقتی به کشورش بازگشت از طرف دولت با جوایز خوبی مواجه شد و این انگیزه برای جوانان دیگر می شود. ما جوانان خوبی داریم در ابتدا حمایت کنیم و بعد برنامه ریزی حقیقی برای آنان داشته باشیم. در این مسابقات کشتی گیر وزن کم کن نداشتیم. در گذشته قهرمان می شدیم ولی دیگر از جوانان به بعد قطع می شدند.

کاوه یادآور شد: امروز می بینم رحمان عموزاد از بعد از انتخابی تیم ملی که از ۵۷ کیلو نتوانست موفق شود بلافاصله به ۶۱ کیلو آمد و در انتخابی جوانان ما رحمان سوم شد اما در وزن جدید آمد و کار کرد. نباید این بچه ها در جوانان قطع شوند. صحبت و برنامه فدراسیون این است که بتوانیم با پشتیبانی و برنامه ریزی خوب حمایت کنیم. حداقل ۳ الی ۴ نفر از آنها عضو تیم ملی می شوند و امیدوارم بتوانیم بیشتر از این کشتی گیر را به تیم بزرگسالان تزریق کنیم البته نه فقط این ها، از جوانان شایسته دیگری که پتانسیل آن را دارند هم استفاده خواهیم کرد. به طور کلی برنامه جدی فدراسیون بها دادن به این جوان ها است.

محسن کاوه درباره انتصاب پژمان درستکار عنوان کرد: به عنوان مدیر تیم های ملی زمانی که با آقای دبیر و سوریان صحبت می کنیم اختلاف نظراتی داریم اما وقتی که تصمیماتی گرفته می شود از آن دفاع می کنیم. همان طور که کشتی باید در حال پوست اندازی باشد، مربیان هم باید همین گونه باشند. خیلی صحبت ها انجام شد در این خصوص که چه کسی این انتصاب را بگیرد. او هم جوان بسیار خوبی است و چندین سال هم هست مربیگری می کند، او در این کار نا آشنا نیست. ما هم باید او را کمک کنیم چرا که یک بدنه جوان مربیگری هستند.

کاوه که با رادیو ورزش صحبت می کرد در پاسخ به این سوال که سرمربی چه میزان در کشتی گیران ما تاثیر می گذارد؟ گفت: در بحث مربیگری و جایگاه آن و این که امنیت شغلی و کاری را در آینده داشته باشند بحث های متعددی داشتیم. در صورت نتیجه گرفتن و نگرفتن هم زود به تغییرات دست می زدیم. در دنیای مجازی هم که مزاجی شده و خیلی ها به سمت مخالف بودن می روند و نقد منصفانه ندارند. این بچه هایی که آمدند می شود به آن ها اعتماد و حمایت کرد. 

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم

محسن وحدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه نتایج ملی‌پوشان شمشیربازی اسلحه سابر در مسابقات جایزه بزرگ سئول به گونه‌ای بود که بهترین نماینده کشورمان در جدول ۱۶ نفره حذف شد و به رتبه نهم بسنده کرد، اظهار کرد: نمی‌توان گفت عملکرد ملی‌پوشان رضایت‌بخش نبوده است. علی پاکدامن برای نخستین بار در تاریخ شمشیربازی موفق شده به رده سوم رنکینگ فدراسیون جهانی شمشیربازی در اسلحه سابر صعود کند. ساندرو بازادزه از گرجستان و زیاد السیسی از مصر بالاتر از پاکدامن هستند که فینال مسابقات شمشیربازی جایزه بزرگ سئول را برگزار کردند و نماینده مصر به قهرمانی رسید.

وی ادامه داد: تمام نمایندگان کره جنوبی که قهرمانی مسابقات جهانی و المپیک را در کارنامه دارند از دور مسابقات حذف شدند و به فینال نرسیدند؛ بنابراین نمی‌توانیم بگوییم نمایندگان ما نتایج بدی گرفتند. شرایط بچه‌ها در مسابقات متفاوت است، الان در کمپ تمرینی هستیم. باید با تمام توان تلاش کنیم تا با حداکثر آمادگی راهی مسابقات شویم. طبق برنامه‌ریزی پیش می‌رویم تا ان‌شاءالله در المپیک بدرخشیم. نکته مهم صعود پاکدامن به رده سوم رنکینگ فدراسیون جهانی بود که دستاورد بزرگی محسوب می‌شود. 

نتایج بدی در سئول نگرفتیم

دبیر فدراسیون شمشیربازی در واکنش به اینکه مخاطبان به حذف از جدول مسابقات و عدم کسب مدال توجه دارند، یادآور شد: درست است و اهمیت دارد. البته حذف در جدول ۱۶ نفره را نمی‌توان نتیجه خیلی بدی دانست. درست است که علی پاکدامن در دو مسابقه قبلی مدال گرفته، اما این بار موفق به کسب مدال نشد، چون در پیک مسابقه است. آرون ژیلاگی لهستانی که ۳ مدال طلای انفرادی المپیک را به دست آورده در این دوره از مسابقات حذف شد و در رنکینگ فدراسیون جهانی پایین‌تر از نماینده کشورمان قرار دارد. این عملکرد گویای آن است که نتایج ایران در مسابقات سئول بد نبوده است. کره جنوبی ۱۲ سابریست داشت و ایران ۴ سابریست، با این حال تیم میزبان نتوانست مدال بگیرد. فراموش نکنیم پاکدامن با یک امتیاز اختلاف شکست خورد و حذف شد، در حالی که با پیروزی‌های قابل توجهی به جمع ۱۶ نفر برتر صعود کرد.

هزینه هنگفتی برای مدال المپیک متحمل شدیم

وحدانی با اشاره به اینکه تمام تلاش فدراسیون و عوامل تیم ملی شمشیربازی سابر بر این است که در المپیک پاریس مدال آوری شود، عنوان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی و هزینه‌هایی که متقبل شدیم به دنبال کسب مدال هستیم. ملی‌پوشان سابر یک ماه است که در اردوی اورلئان حضور دارند، از اورلئان به سئول رفتند و پس از حضور در مسابقات جایزه بزرگ به اورلئان فرانسه بازمی‌گردند، در ادامه به اسپانیا می‌روند و پس از حضور در مسابقات مادرید به ایران می‌آیند. هزینه هنگفتی است ولی مطابق برنامه‌ریزی جلو خواهیم رفت و امیدوارم برای اولین بار رشته شمشیربازی موفق به کسب مدال المپیک برای کاروان ایران شود تا بعد از کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو و دوومیدانی در ردیف رشته‌های مدال‌آور المپیکی باشد.

نیازمند مربیان طراز اول جهان هستیم

دبیر فدراسیون شمشیربازی در واکنش به اینکه ایا ممکن است روزی در اسلحه‌های اپه و فلوره هم صاحب سهمیه المپیک شویم، تصریح کرد: در مسابقات زون آسیا در الفجیره امارات محمد اسماعیلی تا ۴ ثانیه پایانی برنده بود و لحظه‌ای غفلت باعث برتری نماینده هنگ‌کنگ شد تا او به سهمیه المپیک برسد. تمام سعی و تلاش خود را کردیم تا در اسلحه اپه هم صاحب سهمیه المپیک شویم. بخت یارمان نبود تا سهمیه المپیک را در اسلحه اپه از دست بدهیم. در اسلحه فلوره باید خیلی بیشتر تلاش کنیم، چون شرایط خیلی ضعیف‌تری را داریم. البته نیازمند مربیان طراز اول جهان هستیم تا در این دو اسلحه پیشرفت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم
  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • نتایج دونده در امارات اهمیت نداشت/ حاشیه‌ها را دور می‌کنیم
  • تاکید البخیتی بر آمادگی نیروهای مسلح یمن
  • طرح آمایش سرزمین با هدف توسعه ورزش در استان اجرا می شود
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • صنعا: طی روزهای آینده شاهد اولین عملیات در دریای مدیترانه خواهیم بود
  • نجاتی: همیشه باید سود تیم ملی در نظر گرفته شود